Totland sokn

Totland sokn har ei kyrkje, Totland kyrkje, med tilhøyrande kyrkjegard.
Soknet ligg midt i Stad kommune, frå Totland mot grensa til Kinn kommune i vest, Nave i nord mot Vanylven kommune i nord, til Maurstad mot Lefdal i Kjølsdalen sokn i aust.
Her finn du saker og artiklar som kan vere av spesiell interesse for soknet, men også noko av det som skjer i dei hine sokna i kommunen.

Nedst på sida finn du gudstenestekalender for Totland sokn.

Høyring av forskrift til nye vedtekter for gravplassane i Stad

Gravplassforvaltninga i Stad har utarbeidd forskrift til nye, felles vedtekter for alle gravplassane i Stad kommune.

Lov med 100 i kyrkja!

No er det lov med 100 personar på tilvist plass i kyrkjene, men vi må sjølvsagt følgje smittevernreglane,

Årsmøte i Totland sokn

Årsmøtet vert halde i kyrkja etter gudstenesta 07. mars. Vanlege årsmøtesaker

Oskeonsdag

Regnbogebøn frå Selje kyrkje

1-4 års gudsteneste i Totland

1-4-årsgudsteneste

Digitalt møterom på Eid kyrkjetun

På grunn av lange reiseavstandar er digitale møte, der deltakarane sit i kvar sine møterom og kommuniserer via nett, blitt stadig meir bru...

Intervju med Kyrkjeverja

Kristen Hundeide vart intervjua av Fjordabladet i høve utlysing av kyrkjeverjestillinga

Miljømesse 11.10.20

Vi hadde ei kjekk samling og auksjon ilag med konfirmantane søndag 11.10 på NMS gjenbruk på Nordfjordeid!

Fleire saker

Totland sokneråd

Postadresse: Totland sokneråd, Postboks 5, 6771 Nordfjordeid, kyrkjekontor@stad.kommune.no
Soknerådsleiar: Mary Midtbø, til. 971 37 312, Klikk for å sende e-post
Sokneprest: Beate Folkestad Osdal, tlf 474 13 996, Klikk for å sende e-post

Totland kyrkje

Under kjem etter kvart informasjon om kyrkja vår.