Eid sokn

Eid sokn har to kyrkjer og fire gravstader. Eid kyrkje og kyrkjegard, Heggjabygda kyrkje og kyrkjegard, Stokkenes gravstad og Sambraut gravstad.

Soknet omfattar austre del av Stad kommune, frå Naustdal (Haugen) i vest, sørsida av Eidsfjorden heilt til Torheim, og til Volda, Stryn og Gloppen kommunar i aust.

Her finn du saker og artiklar som kan vere av spesiell interesse for soknet, men også noko av det som skjer i dei hine sokna i kommunen.

Nedst på sida finn du gudstenestekalender for Eid sokn

Søndagskaffi i Selje prestegard

Søndagskaffi i Selje prestegard søndag 10. oktober kl. 15.00 Tema: Sorg

Ny sokneprest i Eid sokn

Søndag 26. september blir Beate Folkestad Osdal innsett som ny sokneprest i Eid sokn.

Orgelmusikk i Eid kyrkje

Ralph er på plass kvar fredag med konsert!

Opa kyrkje på Eid

Tradisjon tru har vi opa kyrkje på Nordfjordeid i sommar!

Jon-Vegar Sole Sundal til Selje!

Stad "sin eigen" europameister på kornett kjem til Selje kyrkje 25. juni kl. 19.00!

Budapestkoret på besøk!

Konsert i Ervik kyrkje 26. juni kl. 19.00 og deltar i gudstenesta i Eid kyrkje 27. juni kl. 11.00

Høyring av forskrift til nye vedtekter for gravplassane i Stad

Gravplassforvaltninga i Stad har utarbeidd forskrift til nye, felles vedtekter for alle gravplassane i Stad kommune.

Lov med 100 i kyrkja!

No er det lov med 100 personar på tilvist plass i kyrkjene, men vi må sjølvsagt følgje smittevernreglane,

Fleire saker

Eid sokneråd